P.K. Justesen A/S er en moderne og velkonsolideret virksomhed, der anvender IT og flådestyring til planlægning af logistikken – dette sikrer kvaliteten. Vi skaber tilfredse kunder gennem en god dialog, højt serviceniveau samt professionel rådgivning om kundetilpassede transportløsninger. Vi udvikler os i samarbejde med vore kunder med transportløsninger der løbende tilpasses kundernes behov og markedets vilkår.

P.K. Justesen A/S har kunder i hele landet, og tilbyder i kraft heraf vores kunder landsdækkende logistik- og transportløsninger. P.K. Justesen A/S råder over en alsidig vognpark, som sikrer at det rette materiel er til rådighed til enhver transportopgave.

IT sikrer overblik over logistikken
Professionelle IT-løsninger er en forudsætning for at drive en transportvirksomhed med succes i dag. P.K. Justesen A/S anvender ny IT og flådestyring, der effektiviserer administrationen, og giver kørselslederne det bedste overblik i det daglige arbejde, hvor transporterne løbende optimeres.

Grøn transport
P.K. Justesen A/S har stor fokus på energirigtig kørsel samt at reducere brændstofforbruget og dermed CO2-udledningen mest muligt. Virksomhedens chauffører gennemgår løbende kursus i energirigtig kørsel, hvor chaufførerne lærer at anvende den mest korrekte køreadfærd, som giver den bedste udnyttelse af brændstoffet.

P.K. Justesen A/S har flådestyring i alle lastbiler, der måler chaufførernes daglige køreadfærd. Dette evalueres løbende med chaufførerne, så de coaches til at anvende en grøn og energirigtig køreadfærd.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om din virksomheds transportbehov.

Adresse

P.K. Justesen A/S
Lerbakken 1, 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 39
Fax: 58 37 67 66
E-mail: info@pkjustesen.dk

 

Her finder du os